Alumnes de l'Institut Banús viatgen a Itàlia amb l'Erasmus sobre els estils de vida no tòxics

Alumnes d'ESO i Batxillerat han participat en el programa Erasmus per a instituts

Alumnes d'ESO i Batxillerat de l'Institut Banús de Cerdanyola del Vallès han viatjat a Itàlia en el marc del projecte Erasmus sobre els estils de vida no tòxics. L'alumnat va conviure amb famílies d'acollida a Airola i van participar en activitats organitzades per l'institut italià Alessandro Lombardi

El 5 de febrer, l'expedició del Banús va sortir cap a Itàlia amb un grup format per alumnes de quart d'ESO i Batxillerat. Allà van participar en activitats culturals, d'oci i relacionades amb el tema de l'Erasmus d'enguany: non toxic lifstyle, és a dir, com portar un estil de vida no tòxic. 

Entre les activitats hi havia la visita d'una granja local de producció de mozzarella, anar a les famoses ruïnes de la ciutat de Pompeia o conèixer el palau de la regió de Caserta i els seus jardins. "La llengua que utilitzàvem per comunicar-nos era l'anglès i això va afavorir que practiquéssim i milloréssim la nostra expressió oral", expliquen des de l'Institut cerdanyolenc. En l'Erasmus també hi van participar estudiants de Polònia, Turquia, Eslovàquia i Itàlia.

Els alumnes de l'Institut Banús durant l'Erasmus a Itàlia. FOTO: Cedida

Els alumnes de l'Institut Banús durant l'Erasmus a Itàlia. FOTO: Cedida

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.