Cerdanyola estrena un punt de vacunació contra la Covid-19

Hi haurà 13 punts de vacunació a la Regió Metropolitana Nord, 8 al Vallès Occidental

El CAP II de Cerdanyola-Ripollet s'estrena com a punt de vacunació contra la Covid-19. La Regió Sanitària Metropolitana Nord, en el marc de la nova fase de vacunació anunciada avui pel Departament de Salut, disposa d’un total de 13 punts de vacunació poblacional, amb vuit punts al Vallès Occidental.

Les persones de més de 65 anys i les persones vacunades amb Jansenn ja poden demanar cita a vacunacovid.catsalut.gencat.cat per rebre la dosi addicional de la vacuna contra la Covid-19 en qualsevol d’aquests punts. També s’hi vacunarà els majors de 12 anys que hagin de posar-se una primera o segona dosi, preferiblement amb cita prèvia.

El CAP II de Cerdanyola-Ripollet es troba al c. Tarragona, s/n, fent cantonada amb la carretera de Barcelona i està operatiu per vacunar des d'aquest 1 de desembre. Obert de dilluns a divendres a les tardes i els matins del cap de setmana. La vacunació anirà a càrrec de professionals de l’Atenció Primària Metropolitana Nord de l’Institut Català de la Salut, de Mútua Terrassa i del Consorci Sanitari de Terrassa.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.