El Casal de Joves Altimira acull la primera competició de jocs de taula d'estratègia

El Catan, el Codi Secret i l’Skull centraran la Competició JOC&JOVE, que es farà el diumenge 21 d'abril

El Casal de Joves Altimira i Joguines Pardo organitzen el JOC&JOVE, la primera edició de la competició de jocs de taula d’estratègia adreçada a joves. El premi per a la persona guanyadora serà un val de 200 euros per descanviar al comerç Joguines Pardo. La competició es farà el pròxim diumenge 21 d’abril a partir de les 16.30 h al Casal de Joves.

Cartell JOC&JOVE

Cartell JOC&JOVE

Tres jocs centraran la competició: el Catan, el Codi Secret i l’Skull. Les persones participants jugaran a tots els jocs en rondes classificatòries, i els classificats es trobaran a la final per aconseguir la victòria definitiva. Abans de començar s’explicaran i es repassaran les normatives dels jocs. Per endur-se el premi s’haurà d’obtenir la victòria a les tres categories del joc (estratègia, deducció i catxa). 

Inscripcions

La competició està adreçada a joves d'entre 16 i 30 anys. Les inscripcions per a participar ja estan obertes i s’han de fer a través d'aquest formulari

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.