El CEM Cerdanyola organitza una caminada i una xocolatada solidàries

L'activitat recaptarà fonts per a la investigació del càncer infantil a l'Hospital Sant Joan de Déu

El CEM Cerdanyola, amb la col·laboració del Col·legi Montserrat, l'AMPA i CIMS contra el càncer infantil participaran a la Xocolatada Solidària que té com a finalitat recaptar fons per a la investigació de la malaltia a l'Hospital Sant Joan de Déu. La celebració tindrà lloc el 15 de febrer amb motiu del Dia Internacional del càncer infantil a partir de les 9.30 al Col·legi Montserrat, a l'avinguda de Sant Iscle.

Des del CEM Cerdanyola han organtizat una caminada solidària de caràcter familiar (7km) que finalitzarà amb una xocolatada popular a les instal·lacions del Col·legi Montserrat. El preu-donatiu és de 5€ per persona (la inscripció inclou una caminada guiada, la xocolatada i l'assegurança). L'entitat recomana portar roba i calçat còmode, crema solar i aigua. L'acte comptarà també amb la presència dels Castellers de Cerdanyola, que s'adhereixen a la iniciativa i faran un taller de temàtica castellera.

Dia Internacional del càncer infantil

L'Hospital Sant Joan de Déu disposa d'un laboratori d'investigació del càncer infantil, format per un equip de més de 30 professionals. Més del 70% del seu pressupost prové de les donacions privades d'entitats i persones solidàries que el fan possible.