El CUAP Cerdanyola-Ripollet tanca temporalment per treballs de millora de les instal·lacions

El centre d'atenció a les rugències d'atenció primària romandrà tancat 12 hores

A causa de treballs de millora en el quadre elèctric, el Centre d’Urgències d’Atenció Primària (CUAP) Cerdanyola-Ripollet romandrà tancat puntualment, des de les 20 h del dimecres 8 fins a les 8 h del dijous 9 de juny. Mentre el centre estigui tancat, la ciutadania que ho requereixi, podrà dirigir-se al CUAP Sant Fèlix, ubicat a la Carretera de Barcelona, 473, a Sabadell.

L'Ajuntament de Cerdanyola ha informat que, en el marc de les tasques de rehabilitació i millores de les instal·lacions del CUAP Cerdanyola-Ripollet, és necessari dur a terme la substitució del quadre elèctric de baixa tensió. "Per realitzar aquest canvi, és imprescindible tallar el subministrament elèctric, ja que el quadre elèctric proveeix de corrent a la totalitat de la instal·lació", apunten. 

S’ha previst fer els treballs en un període de temps el més reduït possible i en un horari que permeti minimitzar tant com sigui possible les afectacions a la ciutadania. Des de l'Atenció Primària Metropolitana Nord de l’ICS agraeixen a la ciutadania la seva comprensió per les molèsties que es puguin generar amb aquesta intervenció, que és imprescindible per al bon funcionament de les instal·lacions del CUAP.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.