L'Entesa pel Debat Constituent de Cerdanyola organitza el seu primer debat

El tema del debat és 'La gestió del territori i els recursos a Catalunya'

L’Entesa de Cerdanyola pel Debat Constituent organitza el debat 'La gestió del territori i els recursos a Catalunya', la primera trobada després que s'hagin obert les inscripcions a la iniciativa. 

El Debat Constituent és un procés participatiu que té l'objectiu "d'establir les bases constitucionals per al futur polític de Catalunya", tal com van indicar els seus impulsors en la presentació feta a Cerdanyola fa unes setmanes. 

Més info: El Debat Constituent es presenta com una eina per definir la constitució de la república catalana

Primer debat a Cerdanyola

La iniciativa s'estructura en d'Enteses locals repartides per diferents punts del territori. L'Entesa de Cerdanyola ja ha posat en marxa l'activitat i el dilluns 7 d ejuny a les 19 h farà el seu primer debat a la sala Enric Granados de la Biblioteca Central. El tema és 'La gestió del territori i els recursos a Catalunya'.

Els aspectes principals del debat es plantejaran des d’una taula on hi participaran Joan Carles Sallas, president de l’ADENC (Associació per la Defensa i l’Estudi de la Natura), Joan Manuel Soriano, professor de geografia de la UAB i Ramon Puig, soci de SomESS (Economia Social i Solidària).

L’acte l’organitzen l’Entesa de Cerdanyola pel Debat Constituent, l’ANC, les entitats locals de defensa del medi ambient REFEM, ADENC i Plataforma Cerdanyola sense abocadors, amb la col·laboració de l’entitat SomESS Cerdanyola i el Centre Excursionista de Muntanya.

Des de l'organització indiquen que l’acte és obert a tothom i no cal inscripció prèvia, tot i que l’aforament és limitat per les mesures de prevenció contra la COVID-19. "L’objectiu final és convidar la ciutadania a respondre les preguntes que es plantegen a l’àmbit 6è de l’enquesta del Debat Constituent, dedicat al territori, recursos naturals, sectors estratègics i empreses públiques", expliquen. El Debat Constituent funciona a partir de 143 preguntes que les persones majors de 16 anys poden contestar al web de la iniciativa.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.