contingut promocionat
qgatenergy logos

 

 

Un futur sostenible

QGAT Energy t'ajuda a construir un futur sostenible al teu habitatge de Cerdanyola del Vallès

Si parlem d’energies renovables, hem de fer referència a l’energia solar. Es tracta d’una de les més esteses al nostre país, amb una ubicació geogràfica privilegiada.

L'energia solar fotovoltaica proporciona avantatges mediambientals i d'estalvi energètic.

Beneficis mediambientals

L'energia solar fotovoltaica està catalogada com a energia verda i neta, és a dir, no genera contaminació ni emissió de gasos d'efecte hivernacle. Com que no existeixen processos de combustió ni l'ús de matèries primeres fòssils no emet a l'atmosfera partícules contaminants i perjudicials per a la salut. La converteix en tot un referent contra l’escalfament global i és una de les principals possibilitats que tenim al nostre abast en la lluita contra el canvi climàtic.

QGAT Energy t'ajuda a aprofitar l'energia solar. FOTO: Cedida

QGAT Energy t'ajuda a aprofitar l'energia solar. FOTO: Cedida

Beneficis econòmics

Reducció en la despesa elèctrica: observaràs que gràcies a l’energia solar la teva factura elèctrica baixarà. Podràs reduir la teva despesa tant per l’autoconsum com per la compensació de l'excedent que et proporcionarà la teva operadora elèctrica.

Bonificacions importants de l'IBI. La Majoria dels municipis apliquen importants reduccions de l'impost que solen ser del 50% durant 5 anys, depenent del tipus de l'habitatge, sigui plurifamiliar o unifamiliar.

Baixos costos de manteniment a més d’incrementar el valor de la teva propietat.

En definitiva es tracta d'una de les millors inversions que pots arribar a fer per al futur. Per una banda ajudaràs al planeta i per l’altra a obtenir inicialment un important estalvi i més endavant, una vegada amortitzada la instal·lació (entre 5 i 7 anys) un important benefici.

Si vols aprofitar els avantatges de l'energia solar, contacta amb QGAT Energy, molt a prop de Cerdanyola del Vallès!