L'Institut Jaume Mimó celebrarà la 3a Jornada Emprenedora

L'esdeveniment per fomentar l'esperit emprenedor serà la tarda de dimarts 27 de febrer a l'Ateneu de Cerdanyola

L'Institut Jaume Mimó celebra el pròxim dimarts 27 de febrer la 3a Jornada Emprenedora, un esdeveniment dissenyat per a fomentar l'esperit emprenedor entre els estudiants de formació professional. La jornada es durà a terme entre les 15.30 i les 19.30 h a l'Ateneu Cerdanyola del Vallès, i té la intenció de ser una experiència enriquidora per a l'alumnat.

L'esdeveniment comptarà amb les ponències de quatre emprenedores que explicaran la seva història i trajectòria: l'Aida Galera, fundadora de l'empresa StartKidsUp, Alba i Marta, fundadores de la marca Sorellas, i Mireia Cusidó, fundadora de Cusidó Disseny. Més tard, totes elles formaran part d'una taula rodona per tal d'aprofundir encara més en assumptes que puguin ser d'interès per l'alumnat, com ara eines i recursos per a iniciar el seu propi negoci.

Els alumnes del Grau Superior de Màrqueting i Publicitat de l'institut organitzen aquest esdeveniment, i aprofitaran per a projectar espots publicitaris dirigits i produïts per ells mateixos. A aquesta trobada estan convidats l'alcalde Carlos Cordón, la regidora d'educació Pilar Adell Gutiérrez, el coordinador d'FP SSTT VOcc Josep Lluís Medina, l'inspector de l'institut Joan Sauló i Josep Pons, l'inspector d'FP del centre.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.