Isaac Gómez, del CapiCua Cerdanyola, escollit nou president dels restaurants km0

El xef ha rebut també la distinció 'Cargol + Net' pel seu compromís amb el medi ambient

El xef Isaac Gómez, del restaurant CapiCua Cerdanyola, ha estat elegit president dels restaurants Km. 0 en un acte a Sant Feliu de Guíxols que ha reunit unes 300 persones, una seixantena de restaurants d'arreu del territori i deu menjadors escolars, juntament amb una seixantena de productors i elaboradors agroalimentaris de Catalunya. Gómez ha rebut també la nova distinció anomenada 'Cargol + Net' en reconeixement amb els restaurants més compromesos amb el medi ambient.

L'acte ha comptat amb la presència de la consellera d'Agricultura, Ramaderia i Pesca, Teresa Jordà, que ha destacat la feina dels productors de proximitat en el lliurament de les plaques distintives que va tenir lloc a Sant Feliu de Guíxols. La novetat d'enguany en la trobada ha estat la creació de 'Cargol + Net', el guardó que ha rebut el xef de Cerdanyola, Isaac Gómez, que suposa un reconeixement als restaurants amb un compromís addicional en matèria de sostenibilitat, bones pràctiques en l'àmbit de l'energia, els residus, l'ús de productes químics o la gestió de l'aigua.

Una imatge de grup de l'acte a Sant Feliu.

Foto grup

Associació de Cuineres i Cuiners Slow Food km0

L'Associació de Cuineres i Cuiners Slow Food de Catalunya integra 57 restaurants i 10 menjadors escolars. Els representants de l'associació han valorat molt positivament la jornada que han qualificat com un esdeveniment de recoeixement als restaurants i menjadors escolars que participen en el projecte, així com els productors locals, que són peça clau del moviment Slow Food.