Ja es pot sol·licitar l'ús d'instal·lacions esportives per la pròxima temporada

Cal presentar la sol·licitud a través de la Seu Electrònica de l'Ajuntament o a l'OAC com a màxim el 7 de juny

Ja es poden començar a enviar sol·licituds per a fer un ús periòdic de les instal·lacions esportives per a la temporada 2022-2023. El termini està obert a les entitats esportives i altres entitats de la ciutat que vulguin utilitzar els equipaments per a entrenaments i partits. El model de sol·licitud es pot descarregar aquí o recollir-lo al Servei d’Esports de l’Ajuntament, al Parc Esportiu Guiera.

El termini màxim per a presentar la petició és el 7 de juny, preferentment de forma telemàtica a través de la Seu Electrònica de l’Ajuntament. També es poden presentar de forma presencial o per correu postal al Registre General d'Entrades de l'Ajuntament situat a l'Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC).

Quina documentació fa falta?

Cal presentar tres documents. En primer lloc una fitxa de sol·licitud de cessió d’Instal·lacions Esportives Municipals, amb indicació del quadrant d’horaris i instal·lacions sol·licitades. També el projecte esportiu. Finalment, la pòlissa d’assegurança de responsabilitat civil i rebut d’estar al corrent de pagament.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.