Llocs on els infants de Cerdanyola poden entregar la seva carta als Reis d’Orient

Els dies 2, 3 i 4 de gener es podrà visitar l'Ambaixada Reial de Cerdanyola

Els infants de Cerdanyola del Vallès podran entregar les seves cartes de desitjos a l'Ambaixada Reial que s'instal·larà a la plaça de l'Abat Oliba. L'horari de l'ambaixada serà de 17 a 20 h els dies el 2,3 i 4 de gener.

A l'Ambaixada Reial, els ambaixadors dels Reis d'Orient recolliran les cartes dels infants cerdanyolencs per després fer-les arribar a Ses Majestats. Els infants podran escollir l'ambaixador del seu Rei preferit. Els infants també podran parlar amb un dels tres ambaixadors o ambaixadores dels Reis i fer-se fotografies amb ells. Posteriorment, la tarda del 5 de gener del nou any 2023 tindrà tres esdeveniments destinats a tots els cerdanyolencs: l’ofrena d’or, encens i mirra, la cavalcada de Reis i l’acte de lliurament de la clau.

Patges reials als mercats

Enguany, també es podran entregar les cartes als mercats municipals. Els Mercats de Serraperera i Fontetes rebran els Patges Reials els dies 4 i 5 de gener de 10.30 a 13 h.

La Cavalcada de Reis

El 5 de gener es viurà l'esperada Cavalcada de Reis. A les 16.30 h els Reis presentaran els seus tres clàssics regals: or, encens i mirra. D’aquesta manera s'escenifica l’oferiment que van fer ses Majestats a Jesús de Natzaret en el portal de Betlem.

A les 17.30 h tindrà lloc la Cavalcada amb els 3 Reis d'Orient que, acompanyats de la Fada Alba i la comitiva reial, saludaran a tota la població abans de dur a terme la seva tasca nocturna. El recorregut començarà al carrer Boters amb la cantonada de l'Avinguda Universitat Autònoma, després seguirà pels carrers Sant Ramon, Anselm Clavé, Sant Enric, Sant Casimir, Francolí, passeig Cordelles, carrer Francesc Layret, avinguda Catalunya i Primavera i finalitzarà al parc del Turonet.

 

Un cop acabada la Cavalcada, el públic presenciarà l'actuació de l'Orfeó lleidatà, dirigit per Pedro PardoGemma Ventura conduirà l'esdeveniment. Posteriorment, a les 19.30 h l'alcalde Carlos Cordón entregarà la clau màgica als reis MelciorGaspar Baltasar per poder accedir a tots els habitatges de la ciutat. A més a més, el Consell d'Infants els hi farà l'obsequi del pa i la sal a ses Majestats com a senyal de benvinguda.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.