El Parc Taulí prohibeix totes les visites a pacients davant l'evolució de la pandèmia

Actualment hi ha un centenar de persones ingressades al Parc Taulí

L'Hospital Parc Taulí, centre de referència per als cerdanyolencs i cerdanyolenques, ha decidit prohibir les visites als pacients ingressats a l'hospital. En concret, es prohibeixen les visites als pacients ingressats tant a Urgències com a tota l’àrea d’hospitalització, UCI inclosa, l’edifici VII Centenari i l’Albada.

En el cas d'hospitalització d'infants, es permet l'accés d'un únic familiar. Pel que fa a l'Obstetrícia, es permet un acompanyant durant el procés de part i durant l'estada hospitalària.

 

Un centenar de pacients

Els pacients ingressats per la Covid-19 s’acosta al centenar, després d’un cap de setmana molt negatiu a l’hospital de Sabadell, amb 50 persones diagnosticades de Covid-19 al servei d’Urgències, 31 nous ingressos hospitalaris i tres defuncions, tal com indica iSabadell. Actualment, hi ha cinc persones de Cerdanyola ingressades, però cap d'elles està a l'UCI. 

Pel que fa a les defuncions, s'han confirmat tres durant el cap de setmana a l’hospital, que ja suma 385 des de l’inici de la pandèmia tenint en compte els pacients de tots els municipis a qui presta servei el Parc Taulí. Durant els pitjors moments de la pandèmia, durant la segona quinzena de març i la primera d’abril, el nombre d’ingressats a l’hospital de Sabadell havia arribat a superar els 600.