El president del Grup Parlamentari Socialista, Salvador Illa, visita Cerdanyola

L'alcalde Carlos Cordón va rebre dijous a Illa en una reunió per parlar dels projectes del govern del PSC a Cerdanyola

Salvador Illa, cap de l'oposició de Catalunya i president del Grup Parlamentari Socialistes-Units per Avançar, va fer una visita oficial a Cerdanyola dijous 15 de febrer a la tarda. Illa i l'alcalde Carlos Cordón van visitar alguns punts de la ciutat que han estat importants en la política urbanística del grup municipal Partit Socialista de Catalunya a Cerdanyola. 

Illa va visitar alguns punts de la ciutat

La primera parada va ser a les obres del centre que està construint Penguin Random House Grupo Editorial a la ciutat, un projecte que segons l'Ajuntament "congrega a la perfecció amb la marca de ciutat 'Cerdanyola, Ciutat del Coneixement'". L'editorial, que compta amb 61 segells editorials i té presència a 9 països, tindrà el seu centre logístic a Cerdanyola a partir del segon semestre d'aquest any.

Salvador Illa també va visitar la Torre Vermella, que acollirà l'Oficina d'Atenció Ciutadana de l'Ajuntament, i la Torre Llopis, de la que es té previst obrir els seus jardins per unir el barri de Banús-Bonasort amb el carrer Sant Ramon. La comitiva encapçalada per l'alcalde i el cap de l'oposició de Catalunya va passejar també pel carrer Santa Marcel·lina amb la intenció de mostrar una "transformació i regeneració urbanística" impulsada per l'Ajuntament en aquest àmbit.

Finalment, el president del Grup Parlamentari Socialista va ser rebut a l'Ajuntament, on va signar el llibre d'honor. El seu escrit va ser: "A l'alcalde, l'equip de govern i el consistori de Cerdanyola, en reconeixement i agraïment a la seva feina per millorar la qualitat de la vida dels ciutadans i ciutadanes de la vila". Sobre la seva visita a Cerdanyola, Illa va afegir algunes paraules: "Hem visitat diferents indrets de la ciutat i hem estat testimonis de com es genera prosperitat en una ciutat majoritàriament de treballadors i treballadores".

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.