La Residència Joan XXIII celebra 30 anys amb una jornada d'activitats

El divendres 27 de maig, la Residència Joan XXIII celebra el seu aniversari amb activitats

La Residència Joan XXIII celebra el 30è aniversari de la seva obertura amb una jornada d'activitats, aquest divendres 27 de maig. Durant el dia, es duran a terme diverses activitats lúdiques, obertes a les persones residents, famílies i representants de l’administració i de la societat i a les 11.15 hores es farà l’acte oficial d'aniversari.

Exposició i espectacles

En l'acte oficial hi participaran per part la Directora general de Provisió de Serveis (Departament de Drets Socials), Maria Rosa Pons, el subdirector general de Gestió de Recursos (Departament de Drets Socials), Bernat Sánchez; la Directora General de L’Onada Serveis, Cinta Pascual, i la directora del centre L’Onada Joan XXIII, Esmeralda Montero.

Per celebrar aquest 30 aniversari de la Residència Joan XXIII, s’ha realitzat una exposició de fotografies i de vídeos commemoratius de la trajectòria del centre, que es podran veure durant la festa. La celebració també comptarà amb un espectacle interactiu de musicoteràpia, a càrrec de Seve Velasco, i un refrigeri per acomiadar l’acte.

L’Onada Cerdanyola Joan XXIII és un centre assistencial per a persones amb discapacitat intel·lectual, on actualment hi viuen 52 persones residents. El centre està situat a la Torre de Bones Hores, al mig de la Serra de Collserola. L’Onada Serveis va començar a gestionar la Residència Joan XXIII l’any 2017.

La Directora General de L’Onada Serveis, Cinta Pascual, felicita tot l’equip: “30 anys donant vida en aquesta casa! Només tinc paraules de felicitació, d'agraïment i d’estima per a totes les persones que viuen i hi treballen, amb les quals ens sentim totalment implicades en la seva vida per millorar-la. Entre tots i totes, hem fet molt d’esforç per estar-hi quan ens hem necessitat, després d’uns anys tan durs”. Pascual també fa una menció especial a la directora de L’Onada Cerdanyola: “L’Esmeralda, a qui li brillen els ulls i s’emociona cada vegada que solucionem els problemes que sorgeixen amb el dia a dia. A L’Onada Serveis comptem amb un gran equip de professionals i tenim un objectiu clar: deixar una bona empremta en aquests primers 30 anys de trajectòria de L’Onada Cerdanyola Joan XXIII!”.

Díptic aniversari 30 anys

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.