Sardines Marinades

 

Persones : 4

Temps de preparació : 30 min

Temps de repòs : 2 h

Dificultat : Fàcil

 

 

Ingredients

400gr sardines

2 tomàquets

Sal

Oli d'oliva

1 branca d'orenga fresca

 

 

Preparació

  1. Netejar les sardines eliminant les escates, el cap i el budell, filetejar les mateixes fins a obtenir filets de sardina ben nets, sense espines.
  2. Disposar els lloms en un recipient amb abundant aigua, gel i una bona cullerada de sal.
  3. Deixar que les sardines es netegin en aquesta aigua durant almenys un parell d'hores.
  4. Transcorregut aquest temps, retirar les sardines de l'aigua, assecar-les bé i conservar-les en un recipient amb oli d'oliva verge extra. Reservar.
  5. Al moment de servir, retirar les sardines de l'oli i serveix-les en un plat d'acompanyades d'unes llavors de tomàquet i unes fulles d'orenga.