Es tallarà el trànsit a la BV-1414 per treballs de poda

El tall es farà el matí del 19 de setembre

La BV-1414 es tallarà al trànsit per treballs de poda. Segons ha informat l’EMD de Bellaterra, durant aquest dissabte 19 de setembre es podarà una alzina de grans dimensions situada a la corba de l’avinguda Bartomeu, cosa que farà necessari tallar-ne el pas.

Les tasques de manteniment de l’arbrat, a l’altura de la Font de la Bonaigua, es començaran a les 6 del matí “per reduir les molèsties a la mobilitat dels veïns” i es preveu que s’acabin cap a les 12 h.

Alhora, l’EMD proposa alternatives per aquells que hagin de passar pel centre de Bellaterra. Com a part d’elles, s’invertirà el sentit del carrer Garreta i no s’hi podrà aparcar per afavorir el trànsit de vehicles.

Pels que vagin en sentit Sant Cugat, l’entitat indica que a la plaça del Pi pugin per l’avinguda Joan Fàbregas fins a la plaça Maragall, segueixin pel carrer Balmes, baixin pel carrer Ramon Llull i tombin al carrer Garreta, després a Narcís Monturiol i tornin a la carretera a través del carrer Mestre Nicolau. En sentit Sabadell, es recomana que es giri al carrer Casas i Amigó i se segueixi fins al Camí Antic de Sant Cugat, tombant a la dreta i seguint fins a agafar el carrer Pin i Soler fins al final.

L’entitat indica també que “els veïns dels carrers afectats tenen garantit l’accés als seus garatges”.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.