Tot a punt per a l'encesa de llums de Nadal a Cerdanyola

El dijous 1 de desembre es farà l'acte d'encesa de llums a la plaça Francesc Layret

Aquest dijous els llums d'un nou Nadal il·luminaran Cerdanyola del Vallès i donaran tret de sortida a la festivitat. L'acte festiu d'encesa es farà aquest 1 de desembra a les 18 h a la plaça de Francesc Layret, davant de l'Ajuntament. 

Xocolatada i música

L’acte d’encesa de llums comptarà amb l'aparició de la Fada Alba, el personatge que va guiar els actes de Nadal de l'any passat a la ciutat. L’acte comptarà amb el concert de benvinguda de les festes nadalenques a càrrec de La Golden Beat i amb l’espectacle de dansa i llum dels Brodas Bros. Al llarg de la tarda també es farà la xocolatada popular i un taller de maquillatge màgic.

Arbres i llums de Nadal

L'Ajuntament indica que el pressupost destinat aquest any als llums de Nadal ha estat de 254.000 euros. L'any 2021 el pressupost va ser de 179.236 euros. Els llums nadalencs il·luminaran més d’una trentena de carrers i fins a 11 edificis municipals. A més també s’han instal·lat cinc arbres de Nadal i tres figures 3D Gegants a diferents punts de la ciutat.

Els espais que enguany han quedat il·luminats són: places Constitució, Pla de les Alzines, Estatut, Colon, als carrers Reis, Santa Anna, Francesc Layret, Sant Martí, Sant Ramon, Santa Marcel·lina, Sant Salvador,  Bonasort i Sant Antoni, a les avingudes Argentina, Catalunya, Primavera, Espanya, Creu Roja i Canaletes, al passeig Cordelles, a la ronda de Cerdanyola i a la carretera de Barcelona. A més, aquest any s’afegeixen els carrers Nostra Senyora dels Àngels, Prat de la Riba, Diagonal i Sant Casimir, l’avinguda Còrdova i la plaça Sant Medir.

A més a més, s'han instal·lat arbres de Nadal a la plaça de Francesc Layret (davant de l'Ajuntament), a la plaça Universal, al davant de la parròquia del Roser i a la plaça Sant Ramon i s’han il·luminat les façanes de la Biblioteca Central, l’Ajuntament, el Museu d’Art, els Mercat Serraperera i Fontetes, al Pavelló de Can Xarau-Paco Arpide, el PEM Guiera i els centres cívics de Banús, Serraperera i Fontetes l’Ateneu i l’Arxiu. A més, alguns punts de la ciutat acolliran espais màgics de llum i personatges nadalencs amb figures 3D gegants.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.