contingut promocionat
baix llobregat turisme logo

 

 

Viu la màgia de Nadal amb aquestes 50 propostes en llocs emblemàtics de Catalunya

El Consorci del Baix Llobregat sorteja també un lot solidari de Nadal molt festiu

Ja és aquí Nadal. I un any més, el Consorci de Turisme del Baix Llobregat posa en marxa al seu web la campanya ÉS NADAL guarnida amb més de 50 propostes, fires i festes per a somiar i gaudir d’aquestes dates tan especials a un salt de Barcelona.

  Participa al sorteig, ara!

El Baix Llobregat vol compartir la il·lusió de Nadal amb tothom. D’aquesta manera, al web esnadal.cat es troben activitats i propostes nadalenques per anar en família, per gaudir de la natura i l’esport, per assistir a espectacles, i per visitar indrets d’interès turístic. També tallers i propostes gastronòmiques, dinars i sopars en restaurants i ofertes d'estades en allotjaments.

El Baix Llobregat ofereix moltes possibilitats per Nadal. FOTO: Turisme Baix Llobregat

El Baix Llobregat ofereix moltes possibilitats per Nadal. FOTO: Turisme Baix Llobregat

 

Activitats plenes de màgia per Nadal al Baix Llobregat

Es presenta un mes de desembre molt animat al Baix Llobregat, des de la Fira Avícola de la Raça Prat (del 2 al 4 de desembre) i la Fira de la Puríssima de Sant Boi (del 6 al 8 de desembre), fins a una experiència única al parc de llums interactiu Lumagica, que ens submergeix en un món de màgia i diversió fins al 8 de gener a Catalunya en Miniatura, o el famós Pessebre Vivent de Corbera de Llobregat amb un recorregut de 700 metres en plena natura.

A més, les Fires i Mercats de Nadal per tot el territori com el de Sant Nicasi a Gavà, a Cervelló, Collbató, Vallirana o Sant Esteve Sesrovires, espectacles per a tots els públics com els concerts de Nadal a Sant Boi de Llobregat, al Prat de Llobregat, a Sant Joan Despí i a Cornellà de Llobregat, i Pessebres vivents com el de Sant Boi de Llobregat o el del Prat de Llobregat.

La millor gastronomia per Nadal al Baix Llobregat. FOTO: Turisme Baix Llobregat

La millor gastronomia per Nadal al Baix Llobregat. FOTO: Turisme Baix Llobregat

 

Activitats per viure Nadal en família

Per gaudir en família, el web proposa la pista de gel de Sant Andreu de la Barca, un fantàstic viatge al cel de Nadal en el planetari del Castell de Cornellà, un recorregut de llums màgic pel Bosc Encantat de Gavà, el Campament del Mag Maginet a Cornellà de Llobregat i tallers de tota mena, des dels més tradicionals com cuinar galetes de Nadal, fins als més innovadors com les manualitats amb circuits elèctrics per crear decoracions lluminoses amb LEDs.

Visita llocs emblemàtics de Catalunya

A més, el Baix Llobregat convida descobrir els llocs emblemàtics de la comarca, com les Coves de Montserrat i el nucli antic medieval de Collbató, el Castell de Castelldefels i Piratia, Catalunya en Miniatura (i la nova atracció de llums Lumagica), la Cripta Gaudí de la Colònia Güell, l'itinerari modernista Jujol a Sant Joan Despí, i la planta noble del Museu Palau Mercader de Cornellà de Llobregat, entre moltes altres propostes que trobareu al web de Turisme Baix Llobregat.

Propostes gastronòmiques de qualitat

En l'àmbit gastronòmic, la campanya de Nadal proposa menús especials als restaurants de la comarca i també amb estades als diferents allotjaments.

Participa al sorteig d'un lot solidari de Nadal

I com no podia ser d’una altra manera, la campanya de Nadal, enguany també ve acompanyada pel sorteig d’un lot solidari de Nadal molt festiu “i suculent”, farcit de productes de proximitat i complementat amb una escapada al Castell de Castelldefels.

  Participa al sorteig, ara!

En definitiva, un Nadal per a somiar i gaudir al Baix Llobregat, a un salt de Barcelona.

#EsNadal   #BaixLlobregat   #TurismeBaixLlobregat

Per a més informació:

Consorci de Turisme del Baix Llobregat
turisme@elbaixllobregat.cat