S'anul·la un casal d'estiu esportiu a Ripollet després de confirmar-se un positiu en Covid-19

L'Ajuntament ha contactat amb totes les famílies participants al casal per tal que compleixin les mesures sanitàries i evitar el risc de contagi

L'Ajuntament de Ripollet ha tancat el casal d'estiu municipal d'esports després de confirmar-se que un infant, membre d'un grup del casal, donés positiu en la prova PCR. Així, seguint les recomanacions sanitàries, les activitats del casal d'aquesta setmana queden anul·lades. Tanmateix, anuncien des del consistori, aquesta era la darrera programació de l'estiu. 

El protocol es va activar divendres, 24 de juliol, en trucar a la família, perquè l’infant no havia assistit el dia anterior, i saber que es trobava malament i tenia febre. Durant el cap de setmana es va conèixer el positiu del PCR i, seguint les recomanacions sanitàries, l'Ajuntament ha contactat amb totes les famílies participants en el casal per tal que compleixin les mesures sanitàries de protecció per evitar al màxim els riscos de contagi.

 

El casal comptava amb 4 grups, segons edat (5-6, 7-8, 9-10, 11-12), amb un total de 37 persones usuàries i 8 monitors. S’ha decidit anul·lar l’activitat de tots els grups, perquè, tot i que no hi havia contacte entre ells i es feia ús de la mascareta, l’infant que ha donat positiu té dos germans a altres dos grups diferents.