Les fortes pluges provoquen la caiguda d'arbres a Cerdanyola

Un arbre ha fet malbé un cotxe al carrer de Sant Casimir

La caiguda d'arbres a diferents punts de Cerdanyola del Vallès ha estat la principal afectació de les abundants pluges d'aquest inici de setmana a la ciutat. Els Bombers de la Generalitat han intervingut retirant arbres i murs caiguts, i s'ha detectat una esllavissada a Collserola.

A causa de les fortes pluges, el dimarts 21 d'abril va caure un arbre a l'interior d'una finca del carrer Lleó XIII, a Bellaterra. L'arbre va quedar repenjat sobre la façana del pis superior de la casa i els Bombers van recomanar els propietaris que no pugessin a la segona planta fins que l'assegurança no revisés els danys.

El mateix dimarts, els bombers van retirar un mur de contenció a la ronda de la Font del Carme (zona de la Universitat Autònoma) que, en caure, va fer malbé una canonada que connectava amb un dipòsit de gas propà. Els Bombers van demanar que l'empresa subministradora buidés el dipòsit per risc d'explosió. Un cop buidat, van retirar la resta de parts del mur.

El cos de Bombers també va haver de retirar arbres que van caure al Camí de Can Catà, davant la masia de Can Fatjó de Xiprers - impedint l'entrada o sortida de la masia i trencant uns cables d'electricitat - i al carrer de Josep de Sentís de Bellaterra -tallant uns cables d'electricitat-. Dimarts també va caure un arbre al passeig d'Horta. Els Bombers van tallar l'arbre i la Brigada Municipal el va retirar.

A Collserola, es va actuar en una esllavissada d'uns cinc metres de llarg a la carretera d'Horta, a l'altura de Can Coll, i retirant un arbre que tallava l'accés al cementiri de Collserola.

Aquest dimecres 22 d'abril, a les 13.45 h, els Bombers han retirat dos arbres caiguts a la carretera d'Horta, i a les 14 h, han actuat al carrer de Sant Casimir a causa de la caiguda d'un arbre sobre un cotxe aparcat dins el qual no hi havia ningú. L'arbre ha fet malbé el vehicle.