La pluja provoca diverses incidències a Cerdanyola

Policia Local i Bombers van rebre diversos avisos per acumulacions d'aigua

Les intenses pluges dels últims dies a Cerdanyola del Vallès han provocat diverses incidències lleus a camins, carrers i edificis.

Segons indica la Policia Local de Cerdanyola, el 4 de desembre a partir de les 16.30 h van realitzar diversos serveis. Un d'ells va ser tallar l'accés al camí de Can Catà per la crescuda de la riera de Sant Cugat.

A més, amb l'ajut de dos operaris de la Brigada d'obres, van solucionar les acumulacions d'aigua als següents punts: Pont de l'avinguda de la Flor de Maig, l'avinguda de Lesseps, la plaça del Pi de Bellaterra, l'avinguda Argentina amb carrer Paris, carrer de la Clota, avinguda de Canaletes amb carrer Bergara, carrer de Santa Rosa, carrer de Sant Ramon i Passeig del Pont.

Des de Bombers de la Generalitat indiquen que el mateix 4 de desembre van ser avisats, a les 21 h, de la caiguda d'aigua a un edifici de la carretera de Barcelona. La comunitat de veïns va resoldre el problema després que es personessin els Bombers. Més tard, a les 21.30 h, van rebre un avís de filtracions d'aigua al carrer de Sebastià Garriga però el problema no es va poder solucionar en el moment.