El Cerdanyola CH cau en el debut d’OK Lliga

El partit es va saldar amb un 6-1 favorable a l'HC Coruña, evidenciant la superioritat de les gallegues

El primer equip femení del Cerdanyola Club d’Hoquei no va sumar en el debut d’OK Lliga disputat La Corunya diumenge passat contra l’HC Coruña. El partit es va saldar amb un 6-1, evidenciant la superioritat de les locals.

Superioritat gallega

El primer gol va arribar en el minut 3 a càrrec de Gaete Salinas, i només uns segons després Alba Garrote va pujar el 2-0 a l’electrònic. Cristina Diz va definir el tercer gol transcorreguts 12 minuts, i Anna Bullo el 4-0 en el 20’.

A la represa, el Coruña no va perdonar, ampliant el seu avantatge amb el 5-0 a càrrec d’Alejandra Martín. Quan la victòria quedava ja molt lluny, Paula Ferron va evitar que la porteria contrària quedés a zero definint el 5-1. A més, quan faltaven vuit minuts pel final, Carla Castro va ser sancionada amb targeta blava. El sisè el va anotar Alba Garrote

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.