El Cerdanyola Stick Fighters arriba a la seva 7a edició

Els Maxaca Scavengers i els Voltregà Kids van emportar-se la victòria el dissabte. Els Polvorones Team, Estic Estrellat i els Stick Killers han estat els campions del diumenge

El torneig 3x3 Cerdanyola Stick Fighters d'hoquei s'ha celebrat un any més a la pista de Can Xarau durant el dissabte 28 i el diumenge 29 de desembre. El Cerdanyola CH fa set edicions que acomiada l'any amb aquesta petita lliga on hi poden participar des dels més menuts als més grans. 

El torneig consisteix a dividir la pista en tres i on es realitzen tres partits alhora en unes dimensions reduïdes que fan que es pugui veure un hoquei més dinàmic, vertical i tècnic, i més atractiu per l’espectador. Cada equip juga, almenys, quatre partits d'una duració de 15 minuts cada un. Després, els equips guanyadors de cada partit també poden arribar a les semifinals i finals i jugar fins a tres partits més.  

El torneig es divideix per categories. El dissabte van jugar els més petits d'iniciació, els prebenjamins i els benjamins. El diumenge va ser el torn dels més grans amb les categories alevins, infantils i juvenils. 

El guanyadors

Els equips Maxaca ScavengersVoltregà Kids van proclamar-se els campions de la lliga del dissabte en les categories de prebenjamins i benjamins, respectivament. En segon lloc van quedar els Hotwheels i Los Bananos Malignos. 

El diumenge, l'or se'l va emportar l'equip Polvorones Team, en la categoria juvenil, Estic Estrellat en la infantil i Stick Killers en la categoria d'alevins. 

 

La 7a edició

Enguany, han estat 34 els equips inscrits en el torneig. Així i tot, el Cerdanyola Stick Fighters va minvant en participació any rere any. "És Nadal, poden ser unes dates complicades, però no volíem perdre el costum encara que els beneficis també hagin disminuït", explica Mario Núñez, president del club. 

Núñez també explica que aquesta baixada en participació es deu a la competència. Aquests dos mateixos dies s'estava realitzant un 4x4 a Caldes, i un 3x3 a Girona i Vilafranca. Per això, quan va néixer el 3x3 a la ciutat de Cerdanyola ja fa set anys, s'hi van arribar a inscriure fins a 60 equips. "La participació ha baixat quasi un 50% i hem notat com la gent s'ha anat distribuint també a altres llocs", explica Mario Núñez. 

Així i tot, l'Stick Fighters gaudeix d'equips fidels que hi han participat des de la seva creació i la intenció del club és seguir celebrant-lo fins a la seva 11a edició durant els 4 anys de junta que els queden.

Classificació de finals d'any del 1r equip masculí i femení 

L'equip femení s'ha classificat per a la Copa de la Reina i en el darrer desplaçament va treure 3 punts molt importants al camp del Telecable Gijón. "Va ser un premi, aquest és un camp on no guanya ningú", afirma el president del club. 

Per una altra banda, l'equip masculí s'ha classificat per a la fase d'ascens de la Nacional Catalana i encara els queda un play-off difícil contra el Barça, el Capellades i Caldes. Aquesta setmana l'equip ja començarà els entrenaments i dia 19 de gener comencen els partits.