El Cerdanyola Club d'Hoquei aconsegueix un treballat punt a l'Ok Liga

L'Ok Liga s'atura durant el Mundial d'hoquei patins i mentrestant el Cerdanyola CH jugarà la Lliga Catalana

El primer equip femení del Cerdanyola Club d'Hoquei arriba a l'aturada de l'Ok Liga puntuant davant un dels rivals directes a la classificació, el CH Mataró. Les verd-i-blanques van remuntar el marcador per empatar 3-3 el dimecres 12 d'octubre a Can Xarau, en el partit corresponent a la cinquena jornada.

Després d'una primera part irregular, el partit va anar al descans amb un 1-3 favorable a les mataronines. A la segona meitat, el Cerdanyola CH va remar i va aconseguir igualar el marcador i rescatar un punt gràcies als gols de Paula Ferron i Carla Castro, qui ja havia marcat en el primer temps. Així, l'equip verd-i-blanc va sumar un punt més en un inici de temporada complicat.

En cinc jornades, el Cerdanyola CH ha sumat una victòria, un empat i ha perdut tres partits. L'equip arriba a l'aturada de la lliga pel Mundial d'hoquei patins amb quatre punts i en la dotzena posició. Durant les pròximes setmanes, el club cerdanyolenc disputarà la Lliga Catalana i seguirà entrenant amb l'esperança de recuperar el més aviat possible la seva capitana i peça clau, Gemma Solé, qui es va lesionar durant la pretemporada i continua de baixa.

Mariona Surós, amb la selecció catalana

La portera de l'equip, Mariona Surós, ha estat convocada amb la selecció catalana per disputar la Golden CAT des d'aquest dijous fins al diumenge 16 d'octubre. Aquesta competició internacional es disputa a Olot i enfronta les seleccions catalanes masculina i femenina amb seleccions de Suïssa, França, Alemanya i Itàlia.