El Cerdanyola Club d'Hoquei certifica la permanència a Ok Liga Plata

Els verd-i-blancs van guanyar 5-4 al CP Taradell, setena victòria de la temporada

El Cerdanyola Club d'Hoquei continuarà jugant a l'Ok Liga Plata una temporada més. L'equip verd-i-blanc va guanyar 5-4 al Club Patí Taradell en la jornada 19, disputada el 25 de març, i ha assolit els punts necessaris per certificar la permanència. Quan falten tres jornades perquè finalitzi la lliga, el Cerdanyola CH és setè amb 23 punts.

Festa a Can Xarau

El partit contra el CP Taradell va començar amb un ritme alt que recordava l'enfrontament de la primera volta, que va acabar amb victòria cerdanyolenca 1-3. Els visitants van ser els primer en marcar establint el 0-1, però Arnau Gangonells va fer l'empat pocs minuts després. La igualtat es va mantenir sobre la pista, però abans del descans, el Taradell va trencar l'empat.

En la segona meitat, el Cerdanyola va demostrar capacitat de reacció i de control del partit malgrat els canvis de guió. Així, David Martínez va fer el 2-2 al minut 27 d'assistència d'Erik Gual. Xavier Crespo va fer el tercer del Taradell poc després, però un Gangonells elèctric va tornar a aparèixer per signar l'empat 3-3.

El Cerdanyola va agafar força i es va fer amb el domini del joc. David Ramírez va marcar el quart i el capità Ignasi López, el cinquè. A set minuts pel final, els de Taradell -que esveien obligats a guanyar per seguir amb opcions d'ascendir- van poder retallar distància establint el 5-4 definitiu. Amb aquesta victòria, el conjunt dirigit per Andi Colaianni assoleix l'objectiu de la temporada i continuarà competint a la segona divisió estatal.