El Cerdanyola Club Hoquei femení tanca la temporada amb una clara victòria a casa

Les cerdanyolenques acaben el curs a la meitat de la taula i acomiadant a la seva portera, la Júlia Vilarrasa que penja les botes

El primer equip femení del Cerdanyola Club d'Hoquei va guanyar a casa davant l'Alcobendas per 8 a 1. Amb aquesta victòria, l'equip se situa vuitè amb 35 punts. Les cerdanyolenques arribaven a aquest partit ben tranquil·les per dos motius: venien amb una victòria l'anterior jornada i,, a més, s'enfrontaven al darrer classificat.

Les de Cerdanyola han sortit molt fortes al terreny de joc, amb la intenció d'aconseguir la victòria i tanca bé la temporada. A pocs minuts, les locals estrenarien el marcador fent l'1 a 0 i començar així, a posar-s'ho complicat a les visitants.

A pocs minuts, quan només havien passat 7 minuts de joc, les d'Alcobendas materialitzarien una de les seves ocasions, posant així el marcador igualat a 1. A partir d'aquí tots dos equips cercarien dominar el joc i el marcador.

La intensitat anava en augment, però les jugadores de Marc Miranda buscarien distanciar-se en el marcador i en una de les oportunitats farien dos gols seguits posant el marcador 3 a 1. No satifetes amb el resultats, les cerdanyolenques no trigarien a fer el 4 a 1. Resultat amb el que marxarien al descans.

A la repressa, arribarien la resta de gols i les locals sortirien amb més intensitats. Això es notava, ja que coneixien molt bé les dimensions de la pista.

A pocs minuts de la repressa, arribava el 5 a 1. Les visitants ho tenien més complicat. Tot i així les madrilenye no deixaven de pressionar i es va veure en el joc. Les catalanes ho estaven tenint molt més complicat, però malgrat això no es van rendir. Va acabar materialitzant fins a tres, de les moltes ocasiones que estaven tenint. Acabant, amb un resultat de 8 a 1.

Un cop acabat el partit, les jugadores van tenir dos detalls. Un va ser cap a les seves companyes d'un dels equips femenins de la base que s'han proclamat campiones de Lliga i l'altre, cap a la seva portera, la Júlia Vilarrasa que penja es botes.

Júlia Vilarrasa s'acomiada

Al finalitzar el partit, al TOT Cerdanyola vam poder parlar amb la Júlia Vilarrasa que, emocionada, ens explicava que "sabia que aquest moment acabaria arribant. Em sap molt de greu perquè ha estat el meu millor any, tant individualment com amb l'equip. He gaudit moltíssim com a portera. Deixar-ho aquí és un honor, però també sap greu en un moment tant top".

La portera del Cerdanyola afrontava aquest darrer partit sabent que "era un partit al que venia a passar-m'ho bé, a gaudir amb les companyes i veniem, lògicament a guanyar el partit".

Repte de la temporada: la salvació

El repte d'aquesta temporada, per a l'equip, era la salvació. "A Voltregà ens vam salvar i ens va donar molta tranquilitat", comenta la portera cerdanyolenca.

La portera cerdanyolenca reconeix que estaven davant de dues porteres visitants "molt bones que han parat moltíssim" i que veure que no aconseguien materialitzar "ofusca".

Més info: La capitana del Cerdanyola Club d'Hoquei, Gemma Solé, seguirà a l'equip un any més