El Cerdanyola Club d'Hoquei guanya el derbi contra el CH Ripollet

El Cerdanyola CH va guanyar 4-3 al HC Ripollet en la cinquena jornada de la lliga Nacional Catalana

El primer equip masculí del Cerdanyola Club d'Hoquei va guanyar 4-3 el derbi a Nacional Catalana davant el Club Hoquei Ripollet en la cinquena jornada de la competició, disputada el dissabte 6 de novembre.

Amb una bona assistència de públic per part dels dos equips, el pavelló de Can Xarau va veure una primera part igualada. Víctor Bonilla va obrir el marcador per als verd-i-blancs al minut 6, i deu minuts després, Marc Calvache va establir l'empat encertant un penal. Encara en la primera meitat, Calvache va fer l'1-2 abans del descans.

El Cerdanyola CH no es va empetitir tot i anar per darrere al marcador i l'equip dirigit per Andi Colaianni es va fer fort sobre la pista cerdanyolenca. Així, la superioritat del joc verd-i-blanc va ser més clara davant el HC Ripollet entrenat per Sergi Miras. Al minut 34, el capità del Cerdanyola CH, Ignasi López, va fer l'empat 2-2 però els ripolletencs van tornar a posar-se per davant marcant el 2-3 al minut 44. La calma, el control del joc i la bona entesa entre els jugadors va ser clau per la remuntada final. Arnau Gangonells va establir el 3-3 i Bonilla va encertar una falta directa per donar la victòria al Cerdanyola CH, que és líder del Grup A amb 12 punts, tres punts més que el segon classificat, el CE Noia, qui serà el pròxim rival (diumenge 14 a les 19 h a Sant Sadurní d'Anoia).