El Cerdanyola Club d'Hoquei no puntua però treu bones sensacions

El Cerdanyola CH va pedre contra el CH Mataró a Can Xarau en la segona jornada

El primer equip masculí del Cerdanyola Club d'Hoquei continua buscant els punts a l'Ok Liga Plata. El dissabte 28 va perdre 2-3 en un disputat partit contra el CH Mataró, en la segona jornada i en l'estrena a Can Xarau. Tot i la derrota, des del club treuen bones sensacions del nivell competitiu de l'equip.

Atacs sense premi

Els verd-i-blancs van rebre un dels ossos durs de la categoria, el CH Mataró. Durant el partit, els mataronins van saber controlar els moments de superioritat, i el Cerdanyola va marcar un ritme alt i va estar a prop de la remuntada.

El partit va començar amb un penal matiner a favor dels locals. El capità Ignasi López va fer el llançament, però Sergi Grané va aturar el xut. La primera part va avançar amb anades i tornades que feien atractiu aquest primer partit de l'Ok Liga Plata al pavelló cerdanyolenc. El primer gol del Mataró va arribar al minut 13 de la mà de Gerard Cusachs. El guió del partit no va tenir fortes variacions i, finalment, el Cerdanyola CH es va estrenar mercant a casa. Una targeta blava de Jordi Pérez va donar una falta directa als cerdanyolencs que Érik Gual va transformar en l'empat 1-1.

Amb la igualtat al marcador van anar al descans, i en la segona part es va mantenir l'exigència física per als dos equips. El Cerdanyola CH va crear perill, però una targeta blava a Pere Urpí va portar el segon gol dels mataronins. Pablo Torres va executar la falta directa i, en un primer llançament, Gerard 'Ninu' Pérez va aturar el xut, però l'àrbitre va fer repetir la directa perquè el porter verd-i-blanc s'havia avançat al xiulet. Finalment, Torres va encertar i va establir l'1-2 al minut 31.

Lluny d'arronsar-se, el 'Sarda' va viure els seus millors moments de partit amb atacs constants i guanyant possessió, però patint la manca d'encert de cara a porteria. En aquest moment del partit, el tercer gol del Mataró, de mans de Torres, va caure com un gerro d'aigua freda sobre els verd-i-blancs, que ja no van trobar la reacció fins a l'últim minut de partit quan Gual va fer el 2-3 definitiu.

El CP Congrés, pròxim rival

Amb aquest resultat, el Cerdanyola CH es troba entre els cinc equips que encara no han puntuat: CP Congrés (ha jugat només un partit), Oviedo Roller HC, CE Vendrell i FC Barcelona B (no ha jugat cap partit). El pròxim rival dels cerdanyolencs serà un vell conegut, el Club Patí Congrés. Disputaran la tercera jornada el dissabte 5 de novembre a les 17 h al Camp del Ferro de Sant Andreu (Barcelona).