El Cerdanyola Club d'Hoquei, a un pas de la final del Play Off d'ascens

El Cerdanyola CH va guanyar 2-7 el primer partit de la semifinal i el segon es juga el divendres 3 de juny a Can Xarau

El primer equip masculí del Cerdanyola Club d'Hoquei podria certificar el seu pas a la final del Play Off d'ascens aquest divendres a Can Xarau. Els verd-i-blancs van guanyar amb golejada 2-7 el primer partit a la pista del GEiEG i si guanyen el segon, es classificarien per lluitar per l'ascens a Ok Liga Plata

El Cerdanyola CH es va imposar des dels primers minuts al GEiEG de Girona, el dissabte 28 de maig, en el primer partit de la semifinal del Play Off d'ascens a Ok Liga Plata. Al minut 7, els cerdanyolencs ja guanyaven 0-3 amb gols de David Ramírez, Albert Hernández i Ignasi López. En la primera part, Arnau Gangonells va ampliar diferències fent el quart gol verd-i-blanc i Joan Picart va signar el primer dels gironins.

El guió del partit es va mantenir en la segona part amb un Cerdanyola CH dominar i un GEiEG amb poca capacitat de resposta. A banda de l'encert golejador, l'equip dirigit per Andi Colaianni va gaudir de l'encert de Ninu Pérez sota els tres pals aturant dues faltes directes en contra. La pluja de gols la van tancar Arnau Gangonells, qui va signar un triplet, i el jugador Júnior, Joel Navarro

El segon partit de l'eliminatòria es jugarà el divendres 3 de juny a les 21 h al Pavelló Municipal Can Xarau-Paco Arpide.