El Cerdanyola Club d'Hoquei passa a la semifinal del Play Off d'ascens a Ok Plata

El Cerdanyola CH ha guanyat al CE Noia B a la tanda de faltes directes dels quarts de final del Play Off

El Cerdanyola Club d'Hoquei jugarà la semifinal del Play Off d'ascens a Ok Liga Plata. El primer equip masculí s'ha imposat en la primera eliminatòria al CE Noia B després de tres partits i una ronda de faltes directes decisiva a Can Xarau.

Partit final a Can Xarau

Després de perdre el primer partit davant el CE Noia B, els verd-i-blancs van forçar el tercer partit definitiu el dissabte 21 de maig guanyant 4-5 a Sant Sadurní d'Anoia. Menys de 24 hores més tard, aquest diumenge 22 el Cerdanyola CH ha certificat a Can Xarau la seva classificació per a la semifinal.

En el partit a Can Xarau, l'equip dirigit per Andi Colaianni, que jugava amb la baixa per sanció del capità Ignasi López, s'ha avançat en el primer minut de partit amb un gol de David Ramírez. La intensitat del partit es feia evident a la pista i a la graderia del pavelló cerdanyolenc, que s'ha tenyit de verd al ritme dels tambors de l'afició local.

El CE Noia ha pogut empatar el partit i abans del descans s'han posat per davant al marcador fent l'1-2 amb dues accions a bola aturada. Malgrat les constants ocasions de perill davant la porteria rival, el Cerdanyola CH no ha aconseguit establir l'empat.

Els jugador del Cerdanyola Club d'Hoquei celebren un gol amb l'afició. FOTO: Mónica GM

Segona part i pròrroga

En la segona meitat, David Ramírez s'ha reivindicat com a protagonista del partit fent un celebrat gol que tornava a posar l'empat al marcador (2-2). El CE Noia s'ha tornat a posar per davant dos minuts després, però el Cerdanyola CH ha contraatacat fent el 3-3 definitiu a mans d'Albert Hernández des del punt de penal. Amb aquest resultat s'ha arribat al final del temps reglamentari i s'ha jugat una pròrroga de cinc minuts que s'ha tancat sense gols.

Triomf a les faltes directes

Davant l'empat, el partit s'ha decidit en una tanda de faltes directes que espantava la graderia verd-i-blanca perquè una setmana abans, el Cerdanyola CH havia perdut el primer partit per manca d'encert en les faltes directes. Aquest diumenge, però, els gols d'Arnau Gangonells i Albert Hernández, i les aturades de Marc Serra sota pals, han donat als cerdanyolencs la victòria i el bitllet per jugar la semifinal.

El rival en la següent ronda serà el GEiEG de Girona, que s'ha classificat després que el seu rival, l'HC Igualada, hagi quedat eliminat per alineació indeguda. El primer matx de l'eliminatòria es jugarà el pròxim cap de setmana a Girona i es decidirà al millor de tres partits.