El Cerdanyola Club d'Hoquei rescata un punt clau a l'Ok Liga Plata

L'equip verd-i-blanc puntua davant un rival directe per la permanència i continua fora del descens

El Cerdanyola Club d'Hoquei Feníe Energía d'Ok Liga Plata va empatar 3-3 a la pista del Campañía de María CH a La Corunya, el dissabte 14 de gener, en la 10a jornada de la competició. Els verd-i-blancs van igualar un marcador que tenien en contra i van aconseguir sumar un punt contra un rival directe per la permanència. Així, els cerdanyolencs es troben en la novena posició i quatre punts per sobre del descens.

Mal inici amb bon final

El partit va començar malament per al Cerdanyola CH, que veia com Marc Ramírez rebia una targeta blava per una falta involuntària. Gerard 'Ninu' Pérez, però, va resoldre el la situació aturant la falta directa posterior del Compañía de María (CDM). Poc després, els gallecs van obrir el marcador al minut 4 amb un gol de Carlos López.

El conjunt cerdanyolenc va portar la iniciativa del joc, però no aconseguia finalitzar amb gol les nombroses accions de perill. En la segona meitat, el CDM va ampliar distància al marcador fent el 2-0, però Víctor Bonilla, un dels protaginistes del partit, va aparèixer un minut després per establir el 2-1. El gol va revifar el Cerdanyola CH, però un error defensiu va portar el tercer gol dels gallecs. L'equip dirigit per Andi Colaianni es va mantenir fort en atac i amb dos gols molt seguits de David Martínez i Bonilla va fer pujar l'empat al marcador a tres minuts pel final del partit.

Amb aquest resultat, els verd-i-blancs es troben fora de les posicions de descens amb 10 punts. El pròxim partit el jugaran al Pavelló Municipal Can Xarau, el dissabte 21 a les 20 h, davant el CH Lloret.