El Cerdanyola Club d'Hoquei, a les semifinals de la Copa de la Reina

El Cerdanyola CH ha guanyat 7-5 al CP Las Rozas als quarts de final de la Copa de la Reina

El Cerdanyola Club d'Hoquei s'ha classificat per jugar les semifinals de la Copa de la Reina 2021 després de guanyar 7-5 al Club Patí Las Rozas. El club cerdanyolenc ha jugat els quarts de final a La Corunya aquest divendres 11 de juny.

Les cerdanyolenques partien com a favorites del duel davant el CP Las Rozas, que ha acabat complicant el partit del Cerdanyola CH. Dai Silva ha obert el marcador per les verd-i-blanques al minut 4, però Giulia Galeassi ha fet l'empat 1-1 al minut 15.

Les madrilenyes han agafat embranzida i s'han posat per davant 1-3 en pocs minuts. Les cerdanyolenques han patit ens errors en defensa i s'han vist sobrepassades al marcador tot i estar marcant el ritme del joc. Abans del descans, el Cerdanyola CH ha tingut l'opció de retallar distàncies amb una falta directa i un penal de Gemma Solé i Dai Silva, però no han tingut encert davant la porteria de Nerea Notario.

Al minut 21, Dai Silva ha marcat el segon, i al 22, la capitana Laia Pera ha igualat el marcador per marxar al descans amb l'empat 3-3. A la represa, Adriana Gutiérrez ha avançat les verd-i-blanques fent el 4-3 i tot seguit, Maria Figuerola ha certificat la superioritat del Cerdanyola fent doblet i establint el 6-3.

Amb el partit controlat, el Cerdanyola CH ha seguit insistint a porteria i mostrant-se més sòlides que en la primera meitat, però una targeta blava i una falta directa en contra han ficat al CP Las Rozas de nou al partit. Giula Galeassi ha marcat el 6-4 i Mónica Villaro el 6-5. Amb l'angoixa d'estar només un gol per sobre al marcador, les verd-i-blanques han patit de nou la manca d'encert a bola aturada i han desaprofitat una nova falta directa.

A 50 segons pel final, Adriana Gutiérrez ha sentenciat la victòria marcant el setè del Cerdanyola CH i assegurant el bitllet per les semifinals de la Copa de la Reina. El rival de la semifinal del Cerdanyola CH, que es jugarà el dissabte 12 a les 13h al Palacio de los Deportes de Riazor, sortirà dels quarts de final que enfronten HC Palau de Plegamans i el CH Bigues i Riells.