El Cerdanyola Club d'Hoquei suma la primera victòria a Ok Liga Plata

El Cerdanyola CH va guanyar 5-4 a l'Oviedo Roller HC en la cinquena jornada

El Cerdanyola Club d'Hoquei ha trencat la mala ratxa del primer equip masculí a l'Ok Liga Plata sumant la seva primera victòria a la segona divisió estatal. Els verd-i-blancs van guanyar 5-4 davant l'Oviedo Roller HC al Pavelló Municipal Can Xarau en la cinquena jornada.

L'equip cerdanyolenc no havia aconseguit puntuar en les primeres quatre jornades de l'Ok Liga Plata, però dissabte va sumar els seus primers tres punts in extremis gràcies a un gol de Víctor Bonilla a 10 segons pel final del partit. D'aquesta manera, el Cerdanyola CH surt de l'última posició del Grup Nord abans de viatjar a Galícia per enfrontar-se al CAA Dominicos, el dissabte 26 a les 17 h en el seu primer desplaçament fora de Catalunya.

Superioritat amb marcador igualat

L'equip dirigit per Andi Colaianni va dominar el partit però va suar per obtenir els tres punts en la cinquena jornada. Els verd-i-blancs van ser superiors a l'Oviedo durant tot el partit, però l'encert dels visitants a les boles aturades va igualar el marcador. De fet, els asturians van obrir el marcador al minut 8 amb una falta directa encertada per Pelayo Aspra, qui seria autor de tres gols dels visitants. El 'Sarda' va marcar el ritme del partit des dels primers minuts i es va mostrar sòlid en el seu joc ofensiu. Després de sumar oportunitats davant la porteria rival, Arnau Gangonells va establir l'empat 1-1 també de falta directa i els equips van marxar al descans amb la igualtat al marcador.

En la segona meitat, David Ramírez va trencar l'empat al minut 27, però uns instants després, Pelayo Álvarez va fer el 2-2. El Cerdanyola CH va continuar insistint creant perill i donant poques opcions als asturians. Al minut 28, Érik Gual va encertar una falta directa establint el 3-2 i a la següent jugada, David Martínez va eixamplar distància al marcador fent el 4-2.

El partit semblava controlat pels verd-i-blanc amb dos gols de diferència, però dues faltes directes en contra van ficar l'Oviedo de nou al partit. Primer arran de la desena falta d'equip del Cerdanyola i, després per una targeta blava a David Ramírez, Pelayo Aspra va pujar el 4-4 al marcador quan restaven dos minuts pel xiulet final. L'ansietat es va apoderar del públic de Can Xarau, però el bon partit dels cerdanyolencs es va veure premiat amb un gol miraculós de Víctor Bonilla, que donava la victòria al Cerdanyola CH quan faltaven 10 segons pel final del partit.