El Cerdanyola Club d'Hoquei suma la primera victòria de la temporada a l'Ok Liga

Les verd-i-blanques guanyen 6-3 el Deportivo Liceo en la segona jornada de l'Ok Liga

Primers tres punts de la temporada per al Cerdanyola Club d'Hoquei a l'Ok Liga. El primer equip femení ha guanyat 6-3 davant el Deportivo Liceo al Pavelló Municipal Can Xarau, aquest diumenge 25 de setembre.

El Cerdanyola CH s'ha refet de la derrota de la primera jornada de lliga davant el CP Manlleu i ha aconseguit superar el conjunt gallec en aquesta segona jornada. El Deportico Liceo, dirigit per Estanis García, ha pres el control de la bola en l'inici del partit, però el Cerdanyola d'Andi Colaianni ha obert el marcador al minut 7 amb un gol de Carla Castro.

Igualtat inicial

Durant la primera meitat, una targeta blava a la mateixa Castro ha perjudicat les verd-i-blanques. Mariona Surós ha aturat la falta directa d'Alba Garrote, però Lara Yáñez va aprofitar la inferioritat numèrica de les locals per establir l'empat 1-1. Pocs instants després, error defensiu cerdanyolenc i nou gol del Liceo, que les posava per davant. A les acaballes de la primera part, el Cerdanyola va igualar el marcador amb un gol de Paula Ferron des del punt de penal.

Control verd-i-blanc

En la segona part, el Cerdanyola CH va mostrar més seguretat i va fer-se amb el domini del joc. Natàlia Crespo va deixar el pavelló embadalit amb un gol que significava el 3-2, i Laura Valverde es va estrenar com a verd-i-blanca fent el 4-2. Al minut 35, una desafortunada bola perduda dins l'àrea va portar el tercer gol de les gallegues.

Amb la diferència d'un gol al marcador, el Cerdanyola es va mantenir ferm fent una bona defensa i amb rapidesa quan tocava fer una contra. El bon moment de les verd-i-blanques va afegir incomoditat al Liceo, que arribava a porteria, però es trobava amb una esplèndida Mariona Surós sota pals. Carla Castro i Ariadna Carrión van sentenciar la victòria amb un panell de gols ben repartit.

Així, el Cerdanyola CH suma la seva primera victòria aquesta temporada a l'Ok Liga femenina i contra un dels seus previsibles rivals directes per les posicions de la taula. El pròxim partit correspon al derbi a la pista del PHC Sant Cugat, dissabte 1 d'octubre a les 18 h.

Carla Castro (Cerdanyola Club d'Hoquei) lluita una bola davant el Deportivo Liceo a Can Xarau. FOTO: Mónica GM