El Cerdanyola Club d’Hoquei tanca l’any amb victòria a l’Ok Liga

El Cerdanyola CH va guanyar 5-2 al HC Borbolla en el darrer partit de l'any a l'Ok Liga

L’equip d’Ok Liga del Cerdanyola Club d’Hoquei va guanyar 5-3 al Hockey Club Borbolla, el dissabte 12 de desembre al pavelló Can Xarau-Paco Arpide. Aquest va ser l’últim partit de 2020 per les verd-i-blanques, que acumulen sis victòries consecutives i són líders virtuals del Grup A amb dos partits més jugats que el segon classificat, el Club Patí Manlleu.

Partit exigent per tancar l’any

El partit davant el HC Borbolla no va ser fàcil i la igualtat entre ambdós equips va ser la gran protagonista fins als minuts finals. Les primeres ocasions van ser per l’equip gallec, especialment amb un penal a favor que van enviar fora de la porteria de Carla Batlle, qui s’estrenava com a titular en un partit d’Ok Liga.

El HC Borbolla va obrir el marcador de falta directa, però el Cerdanyola CH va reaccionar i Joana Xicota va establir l’empat 1-1 al minut 17. Abans del descans, les gallegues van fer l’1-2.

En la segona meitat, Mariona Surós va ocupar la porteria local, mentre Gemma Solé retornava les taules al marcador fent el 2-2 al minut 30. La igualtat es va mantenir fins a les acaballes del partit, quan Daiana Silva amb un gol i Gemma Solé amb dos més -signant un hat-trick- van portar els gols de la victòria 5-3.

El Cerdanyola CH s’acomiada de les competicions fins al gener, quan està previst que tornin tant les competicions catalanes com l’Ok Liga.