El Cerdanyola Club d’Hoquei tanca la primera fase de l'Ok Liga amb golejada

En la segona fase, les verd-i-blanques lluitaran per una plaça al Play-Off pel títol de l’Ok Liga

L’equip d’Ok Liga del Cerdanyola Club d'Hoquei va guanyar 1-9 a la pista del CP Alcorcón en l’últim partit de la primera fase de l’Ok Liga, disputat el 31 de gener a Madrid. Les verd-i-blanques han tancat la primera part de la competició amb 34 punts i classificades per lluitar, en la segona fase, per accedir al play off pel títol de l’Ok Liga.

El Cerdanyola CH es va mostrar molt superior a la pista madrilenya del CP Alcorcón. Amb 9 gols molt repartits entre tota la plantilla: tres de Joana Xicota, dos d’Adriana Gutiérrez i els tres de Laia Pera, Gemma Solé i Maria Figuerola, qui va signar el gol número 100 de la seva carrera a la màxima categoria.

En la segona fase que comença el 13 de febrer, les verd-i-blanques lluitaran per una plaça al Play-Off pel títol de l’Ok Liga.

 

Els companys de grup confirmats per a la segona fase són: Generali HC Palau de Plegamans, CP Manlleu, CP Voltregà, Telecable HC, CHP Bigues i Riells i PHC Sant Cugat. La vuitena plaça encara s’ha de definir ja que tant el CP Las Rozas com el Girona HC tenen possibilitats matemàtiques al Grup A.

 

L’equip de Nacional Catalana torna contra el Noia Freixenet

El primer equip masculí del Cerdanyola CH havia de reprendre la competició el 30 de gener a la pista del CP Congrés, però el partit s’ha ajornat fins al 10 de febrer. Així, la tornada dels verd-i-blancs, que formen part del Grup B, tindrà lloc a la pista del CE Noia Freixenet el 6 de febrer. El dimecres 10 de febrer visitaran la pista del CP Congrés i uns dies després, amb data encara per concretar, tornaran a jugar al pavelló Can Xarau-Paco Arpide rebent el CH Piera.