El Cerdanyola Club d'Hoquei tanca la primera volta amb victòria a l'OK Liga

L'equip cerdanyolenc va guanyar 4-3 al CP Las Rozas, rival directe per la permanència

El Cerdanyola Club d'Hoquei d'Ok Liga femenina va tornar a fer els deures davant un rival directe per la permanència a la màxima categoria. L'equip verd-i-blanc va sumar una victòria 4-3 a Can Xarau davant el Club Patín Las Rozas de Madrid, el dissabte 14 de gener, en l'últim partit de la primera volta.

Amb aquesta victòria -la segona consecutiva a la lliga-, les cerdanyolenques s'allunyen de les places de descens. Aquesta mateixa setmana, van guanyar 1-7 a la pista del HC Alpicat, un altre equip que lluita per no perdre la categoria.

Capacitat de remuntar

Un Cerdanyola amb pocs canvis a la banqueta va haver de remuntar un marcador en contra en la segona meitat tot i ser el conjunt que va generar més ocasions a la porteria rival. Laura Valverde va obrir per marcador de les verd-i-blanques al minut 4 de partit. Les locals, aquest cop dirigides per Manel Campor -segon entrenador de l'equip-, van fer el seu joc ofensiu i van crear perill sense acabar de rematar les oportunitats. Abans del descans, Giulia Galeassi va establir l'empat 1-1.

En la segona meitat, Sofía Ramírez avançava les madrilenyes fent l'1-2. El Cerdanyola CH mostrava signes de cansament, però es va revifar amb l'entrada en pista de Natàlia Crespo. La jugadora verd-i-blanca va aportar l'oxigen que necessitava el seu equip i va establir l'empat 2-2 al minut 39.

La capitana, Gemma Solé, va mantenir la bona dinàmica encertant un llançament de falta directa i pujant el 3-2 al marcador. Les accions a bola aturada van tornar a ser protagonistes: Mariona Surós va aturar un penal de Galeassi, però la madrilenya Ana Horche va encertar una falta directa posterior que igualava de nou el partit (3-3).

A cinc minuts pel final, Solé va aparèixer per fer el gol de la victòria del Cerdanyola CH. Així, les verd-i-blanques tanquen la primera volta sumant tres punts més que les situen a la 10a posició amb 13 punts, un per sobre de la línia de descens. El pròxim partit el disputaran el 25 de gener a Can Xarau rebent el CP Manlleu.