El Cerdanyola Fight Club campió de Catalunya per equips de Lluita Grappling

El club cerdanyolenc s'ha classificat pel Campionat d'Espanya de Lluita, que se celebrarà a Gijón

El passat dissabte 3 de febrer el Cerdanyola Fight Club es va proclamar campió de Catalunya de Lluita Grappling per equips en les modalitats de lluita amb i sense kimono. 

Amb la consecució d'aquest títol, organitzat per la Federació Catalana de Lluita, el club cerdanyolenc s'ha classificat pel Campionat d'Espanya de Lluita, que se celebrarà a Gijón (Asturies) els pròxims dies 23, 24 i 25 de febrer. 

Des del club expliquen que "es tracta d'una manera fantàstica de començar l'any competitiu" i asseguren que seguiran entrenant "amb esforç i dedicació per a representar a Catalunya en el Campionat d'Espanya de la millor manera possible". 

La lluita Grappling és una modalitat de lluita que busca tenir sota control a l'oponent sense efectuar cap cop, per a després guanyar el combat. Aquest mètode de lluita es basa en tècniques d'agafar, estrangulació i luxació de les extremitats de l'adversari.

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.