La cerdanyolenca Carla Morera es proclama campiona d'Europa de futbol platja

La cerdanyolenca, jugadora de l'SD Eibar de la Primera Divisió Femenina estatal, s'ha proclamat campiona de l'Euro Winners Cup de futbol platja

La cerdanyolenca, Carla Morera, jugadora de l'SD Eibar, equip la Primera Iberdrola, s'ha proclamat campiona de Europa de futbol platja després de guanyar l'Euro Winners Cup, el passat 18 de juliol a Nazaré (Portugal), participant amb el Madrid CFF en imposar-se a la final del torneig al conjunt rus WFC Zvezda per 3 a 6.

El conjunt madrileny va superar la fase de grups com a primer classificat i en la fase eliminatòria va imposar-se en les semifinals a l'Escola de futbol de Bonaire de Terrassa per 4-0, amb això va assolir la final on va repetir el títol europeu aconseguit l'any 2019.

Amb això, Morera va proclamar-se campiona d'Europa després d'aconseguir el Campionat d'Espanya de seleccions autonòmiques a Sant Joan d'Alacant, amb la selecció catalana de futbol platja.