El Club Handbol Cerdanyola s'imposa al derbi contra el Sant Quirze

El Club Handbol Cerdanyola disputa la fase de Permanència a Primera Catalana

El primer equip femení del Club Handbol Cerdanyola va guanyar 36-32 al Club Handbol Sant Quirze B en la quarta jornada de la fase de Permanència de Primera Catalana. Un derbi vallesà intens i igualat que va caure del cantó verd a Guiera.

Derbi igualat

El matx començava amb els dos equips encertats de cara a porteria, gairebé tots els atacs acabaven trobant el premi del gol. La primera part va anar a ratxes, però sempre les locals dominaven el resultat, estant amb un punt més de contundència a la línia de 6 metres. A més, les verdes espremien una velocitat i una intensitat imperial, tot i que les visitants no es quedaven enrere en l'electrònic. I amb aquesta tònica, l'encontre marxava al descans, amb el Cerdanyola per sobre en el marcador, només amb 2 gols d'avantatge.

A la represa, el partit va guanyar en ritme i competitivitat, el Cerdanyola lluitava per escapar-se en el matx, però les visitants no cedien i volien continuar tenint l'oportunitat de sumar a Guiera. A partir de l'equador de la segona part, el Sant Quirze empatava el partit a Guiera, gràcies a un atac precís, net i fluid. Tanmateix, les d'Edu Gómez van treure el millor handbol possible, i, gràcies a excel·lents jugades tàctiques en l'àrea rival, van causar que el Cerdanyola firmés els últims millors 15 minuts de joc de la temporada. El Sant Quirze, un gran equip a pista i amb una gran tradició en la cultura de l'handbol, va sucumbir davant unes pletòriques cerdanyolenques. Finalment, els punts es van quedar a casa, i l'electrònic reflectia la superioritat final amb un més 4 a favor del costat verd.

D'aquesta manera, nova victòria del primer equip femení a Guiera. Les d'Edu Gómez i Tomàs Sanz (ahir exercint de segon entrenador) són ja cinquenes a la classificació acumulant 17 punts. Tot i això, les verdes han de jugar encara 2 partits ajornats i poden, aparentment, continuar escalant en aquesta segona fase amb la permanència, a tocar.

El pròxim partit, l'Handbol Cerdanyola visitarà dissabte, a les 20.30 h del vespre, la pista del Sant Cugat A, en el retrobament de Jordi Solé, exentrenador verd, amb el Club Handbol Cerdanyola com a tècnic del club rival.