Derrota molt ajustada del Cerdanyola CH contra el CP Vilasana

El primer equip del Cerdanyola Club d'Hoquei ha caigut en la 10a jornada d'OK Liga per 3-5 davant d'un agressiu Vilasana

El femení d'OK Liga del Cerdanyola Club d'Hoquei ha perdut davant del Club Patí Vilasana en el partit de la desena jornada de la lliga, disputat aquest dissabte 15 de gener. El resultat ha estat un ajustat 3-5 que reflecteix amb fidelitat la tensió que s'ha viscut a Can Xarau fins a l'últim segon de trobada. Cal destacar la reincorporació de la capitana Laia Pera després de la seva baixa per lesió.

Primera part ajustada

El partit ha començat amb les forces equilibrades, però un pèl decantades cap al Vilasana. El Cerdanyola ha impedit que el domini de les visitants fos clar, aconseguint tapar les diverses d’ocasions: xuts de lluny i diverses driblades a dins l’àrea que s'han mantingut a ratlla. La situació ha aguantat fins al 12', quan la dorsal 9 Felamini ha estrenat el marcador a favor del Vilasana després de rematar un rebot que Mariona Surós no ha pogut veure.

Tot i això, les de Dani Setién han mantingut la intensitat arribant a porteria en ocasions comptades però de gran perillositat, i arrelades en el seu joc habitual de centrar-se en les contres i en la defensa.  La sanció amb targeta blava de Valentina Fernández en el 17' ha permès a Gemma Solé pujar l'empat a pilota aturada. Amb l'1 a 1 al marcador,  s'han succeït dos nous gols en els següents dos minuts: en el 18' la visitant Victòria Porta ha sumat l'1-2, però just en la següent jugada Adriana Gutiérrez ha rematat des del segon pal aconseguint l'empat pel Cerdanyola abans del descans.

Un Cerdanyola a contracorrent

A la represa, el partit s'ha vist dominat alternativament per ambdós equips que han intensificat forces per desencallar el 2-2. Ha estat el Vilasana qui finalment ho ha aconseguit, gràcies al segon gol de Victòria Porta en el 5'. Tot i això, s'ha vist un Cerdanyola més present en aquesta segona part, mostrant un joc més agressiu que finalment ha tingut premi en el 7', en què Joana Xicota ha robat la bola al mig de la pista i ha aconseguit superar la portera.

Joana Xicota celebrant un gol en el Cerdanyola CH vs CP Vilasana. FOTO: Nora Muñoz Otero

Les verdes han repetit en altres ocasions aquesta seqüència de robar i provocar l'1 contra 1 de Xicota, sense arribar a definir però provocant perill. Cap a la meitat de la segona part, la tensió pel 3-3 s'ha fet més que evident. En el 15', Gutiérrez ha perdut una bola a mitja pista que ha fet lamentar al Cerdanyola el quart gol del Vilasana.

Aconseguir empatar per quart cop s'ha fet cada cop més difícil pel Cerdanoyla a mesura que corria el temps. Encara amb el 3-4 i a falta de 20 segons pel final, Dani Setién ha canviat a Surós per una jugadora per provocar el 5 contra 4, però un error de Gemma Solé ha permès al Vilasana sumar el cinquè gol.

Pròxima trobada

Aquest partit sense sumar punts situa l'equip en cinquena posició a la classificació, amb 19 punts, i al CP Vilasana en segona posició. El pròxim dissabte 22 de gener el Cerdanyola CH es desplaçarà a Bigues i Riells per disputar la dotzena jornada davant de l'Orkla-Bigues i Riells a les 21 h.