Derrota del Cerdanyola Club d'Hoquei en l’estrena a l’Ok Liga Plata

El Cerdanyola ch va perdre 6-1 a la pista del HC Sant Just

El Cerdanyola Club d’Hoquei va caure 6-1 a la pista de l’Hoquei Club Sant Just en la primera jornada de l’Ok Liga Plata, el 22 d’octubre. Els locals van ser superiors a l’equip cerdanyolenc, que debutava en la segona divisió estatal.

El partit va començar amb dos gols matiners del HC Sant Just, que s’avançava 2-0 al marcador. La bona defensa dels locals va neutralitzar les opcions dels verd-i-blancs. El gol dels cerdanyolencs va arribar al minut 18 quan David Ramírez va rematar una assistència d’Erik Gual

Un minut abans del descans, el partit es va posar encara més de costat per al Sant Just gràcies a una falta directa que pujava el 3-1 al marcador. En la segona part, els locals es van fer amb el domini del partit i l’experiència acumulada a les seves files els va portar fins al 6-1.

L’equip dirigit per Andi Colaianni jugarà la segona jornada el dissabte 29 (20.30 h) contra l’HC Mataró a Can Xarau.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.