El CB Cerdanyola guanya per primera vegada el Memorial Josep Marcet

El Memorial ha celebrat la seva 3a edició

El sènior A del CB Cerdanyola al Dia s'ha emportat per primera vegada el Memorial Josep Marcet. La primera edició la va guanyar el Sant Josep i la segona el Santa Coloma. Els cerdanyolencs guanyaven la final de la tercera edició del torneig davant el CE Sant Nicolau per 72 a 59 en un partit igualat que els de Jordi Cornellà no van aconseguir trencar fins al tercer quart. La cita, organitzada per l'Associació Josep Marcet i Prat i el CB Cerdanyola al Dia, tornava a esdevenir també una fita solidària amb una recaptació que encara no és definitiva, però que supera amb escreix els més de 3.000€ recaptats l'any passat. "Només podem dir que estem molt satisfets, tant pel públic com per la recaptació. Continuem anant a més i això és el més important perquè el nostre objectiu sempre és millorar la proposta", destaca el pare i fundador de l'Associació Josep Marcet i Prat, Joan Marcet.

L'acte de lliurament de premis va comptar amb la presència de l'alcalde Carlos Cordón i del regidor d'Esports, Òscar Pons, que va lliurava a Xavi Pagés (CB Cerdanyola al Dia) el trofeu de MVP del torneig. El també jugador del club amfitrió, Javi Antón, va ser el màxim anotador del memorial.

 

javitoxavi

 

 

El llegat de Josep Marcet 

El jove cerdanyolenc Josep Marcet va morir l'octubre del 2015, motiu pel qual la seva família va decidir transformar la seva memòria en un llegat solidari. Per aquest motiu, l'Associació Josep Marcet i Prat -creada per ajudar als esportistes que tenen dificultat per poder practicar l’esport per motius de mobilitat, psíquics, o econòmics- va decidir impulsar conjuntament amb el CB Cerdanyola al Dia el Memorial Josep Marcet. Des de l'Associació recorden que a la seu del CB Cerdanyola (PEM Guiera) es podran comprar durant tota la temporada les pulseres i samarretes de l'Associació Josep Marcet i Prat.

 

campions

 
Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?