El CB Cerdanyola rejoveneix el primer equip amb quatre fitxatges

El CB Cerdanyola ha presentat els nous fitxatges abans de començar la temporada el 28 de setembre

 

Experiència i joventut són les dues paraules que defineixen els quatre fitxatges del Club Bàsquet Cerdanyola pel seu primer equip, que disputa la Copa Catalunya. El club cerdanyolenc va fer la presentació de les noves incorporacions aquest dijous 12 de setembre, dues setmanes abans que comenci la competició pel conjunt que dirigeix Jordi Cornellà.

 Nous jugadors i aposta per la base


El CB Cerdanyola Al Dia comptarà aquesta temporada amb quatre nous jugadors al seu planter: Jordi Costa, Jan Peiró, Hugo Clement i Jordi Vilabella. En roda de premsa, tots quatre van coincidir en la importància de gaudir jugant a bàsquet i de la cohesió de l'equip per tal d'afrontar els objectius de la temporada. Jordi Costa és el fitxatge amb més experiència. Costa prové del Sant Nicolau de Sabadell i juga en la posició de base. Ell mateix reconeix que una de les seves virtuts sobre la pista és la intensitat defensiva i la versatilitat d'haver jugat en diferents posicions.

Per la seva banda, Jan Peiró, pivot, arriba procedent de la Unió Esportiva Sant Cugat (UESC). Fent gairebé dos metres d'alçada, Peiró destaca la seva velocitat com a punt fort: "Puc aportar punts i velocitat. Els jugadors de la meva posició normalment són més lents que jo". La tercera incorporació és Jordi Vilabella, qui arriba procedent de l'Sferic Terrassa. En temporades anteriors, Vilabella havia jugat com a base, però assegura que vol ajudar en qualsevol rol que requereixi l'equip: "També vull ajudar en aquelles parts que no llueixen tant com fer punts". Finalment, Hugo Clement prové del JAC Sants que disputa la Lliga EBA. Clement es marca l'objectiu d'ajudar a l'equip "en rebot, defensa i llançament de tres".

El director tècnic del club, Jordi Balaguer, va destacar que els canvis en el planter del primer equip fan que sigui "una incògnita" saber com funcionarà. Tot i això, assegura que les noves incorporacions aporten experiència i joventut a un equip liderat per Genís Tena i Javi Antón, dos jugadors referència al club cerdanyolenc. A més, Balaguer va posar el focus en aconseguir omplir el pavelló de Guiera: "Hem de jugar bé perquè la gent ens vingui a veure. L'equip necessita l'escalf de l'afició". Per la seva banda, el president del club, Txema Blanco, va voler posar els peus a terra i va assegurar que l'objectiu d'aquesta temporada és "mantenir la categoria per seguir a la Copa Catalunya i anar veient cada dia com evoluciona l'equip".

 

 
Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?