Jazmin Arjona suma una nova medalla amb el Cerdanyola Judo Vallès

El club cerdanyolenc ha obtingut bons resultats en dues competicions aquest mes de juny

El Cerdanyola Judo Vallès, equip del Cerdanyola Gym Vallès, ha viscut dos caps de setmana de bons resultats en diferents competicions. Jazmin Arjona ha sumat una medalla de bronze en la Copa d'Espanya, primera prova puntuable del calendari estatal.

Copa d'Espanya Absoluta

El 4 de juny, els judokes del Cerdanyola Judo Vallès, Roger Gallofré i Jazmin Arjona van participar en la Copa d'Espanya Absoluta "A" celebrada a Jaca (Aragó). El nivell de la competició va ser alt i era la primera prova puntuable dins del calendari nacional i classificatòria per al Campionat d'Espanya.

Arjona es va penjar la medalla de bronze. "No es conforma amb aquest resultat i torna més motivada que mai per continuar treballant", assenyalen des del club cerdanyolenc. Per la seva banda, Roger Gallofré va tenir una bona participació "que li serveix per créixer a nivell competitiu malgrat no obtenir resultat".

Campionat de Catalunya kyus

El dissabte 11 de juny, un grup de judokes del Cerdanyola Judo Vallès van participar en el Campionat de Catalunya de kyus al CEM Mundet de Barcelona.

"Els i les nostres judokes van fer un gran paper en aquesta competició, no només pels bons resultats, sinó que també van desplegar un judo molt bo alhora que sumaven experiència a la competició", destaquen des del club. Sandra López i Antonio Pozo van ser subcampions, Roger Gallofré tercer mentre Ainhoa Venegas i Marta Galera van participar sense resultat.

Participants del Judo Vallès al Campionat de Catalunya de kyus. FOTO: Cedida

Participants del Judo Vallès al Campionat de Catalunya de kyus. FOTO: Cedida

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.