Remuntada i victòria clau del Cerdanyola Club d'Hoquei per la permanència a Ok Liga Plata

Els verd-i-blancs guanyen 2-3 a la pista del Roller Oviedo i s'allunyen de la zona de descens

El Cerdanyola Club d'Hoquei va fer els deures a la pista del Roller Oviedo HC sumant tres punts que apropen l'equip a l'objectiu de continuar a l'Ok Liga Plata. Els verd-i-blancs van guanyar 2-3, el dissabte 4 de març, amb un hat-trick d'Erik Gual.

Encert a les faltes directes

El Cerdanyola CH dirigit per Andi Colaianni va marcar el ritme dels primers minuts de partit, però l'Oviedo va tenir la primera ocasió clara arran d'una targeta blava al verd-i-blanc David RamírezPelayo Aspra va llençar la falta directa consecuent, però Gerard 'Ninu' Pérez no va cedir sota els tres pals del Cerdanyola CH.

Amb més encert, Erik Gual va marcar el primer gol dels cerdanyolencs al minut 21 des del punt de falta directa després que l'Oviedo rebès una targeta blava. Amb el 0-1 al marcador arribava el descans, i en la segona meitat els asturians van guanyar domini del joc. Aspra va establir l'empat amb minut 37, i Pelayo Álvarez encertava un penal i els posava per davant quatre minuts després.

Els verd-i-blancs van insistir en atac guanyant força en la recta final del partit. L'alta pressió dels cerdanyolencs va portar dues accions clau per part dels asturians. Al minut 46, els àrbitres van xiular dues faltes directes molt seguides a favor del Cerdanyola CH. Gual va llençar les dues i les va encertar donant la victòria al seu equip.

Partit important a Can Xarau

Amb aquest resultat, els cerdanyolencs acumulen 17 punts i un avantatge per a la tranquil·litat. Des de la 10a posició, es troben 8 punts per sobre de les posicions de descens, on es troba el Roller Oviedo. El pròxim partit del Cerdanyola CH també serà important per escalar posicions. S'enfrontaran contra el CAA Dominicos el dissabte 11 de març a les 19 h al Pavelló Municipal Can Xarau.