Rubén Mendoza, campió català de judo amb el Gym Vallès

El Gym Vallès va aconseguir quatre medalles al Campionat de Catalunya sènior de judo

El judoka del Cerdanyola Gym Vallès, Rubén Mendoza, s’ha proclamat campió de Catalunya en categoria -90 kg. Amb 43 anys d’edat i després de 25 anys de ser campió de Catalunya absolut per primera vegada. Va repetir resultat i va pujar al més alt del podi acompanyat del seu company de club Max Kutsan, qui va ser tercer en la competició celebrada el 2 d’octubre.

El club cerdanyolenc va aconseguir dues medalles de bronze amb Joan Iglesias (-73 kg) i Jazmín Arjona (-57 kg). Míriam Moreno (-52 kg) i Jaume Calafat (-81 kg) van acabar en cinquena posició i Roger Gallofré (-66 kg) va quedar en participació.

Max Kutsan i Ruben Mendoza al Campionat de Catalunya de judo. FOTO: Cedida

Lliga Nacional de Clubs

El dissabte 16 d’octubre, l’equip Judo Vallès - Fuji Mae va disputar la 2a jornada de la Lliga Nacional de Clubs, guanyant tots els enfrontaments de manera molt còmode. L’equip cerdanyolenc se situa com a 1r classificat i guanya una plaça per disputar la promoció a segona divisió.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.