Primera victòria a casa del Cerdanyola Club d'Hoquei a Nacional Catalana

El Cerdanyola Club d'Hoquei va guanyar 3-1 al Reus Deportiu en la tercera jornada de la lliga Nacional Catalana masculina

El primer equip masculí del Cerdanyola Club d'Hoquei s'ha col·locat segon del seu grup a la Lliga Nacional Catalana després d'imposar-se 3-1 al Reus Deportiu en la tercera jornada de lliga. El partit es va jugar el divendres 15 al pavelló municipal Can Xarau-Paco Arpide, on han sumat la seva primera victòria com a local aquesta temporada.

Albert Hernández va obrir el marcador al primer minut de partit per al Cerdanyola CH fent el seu primer gol amb la samarreta verd-i-blanca. La superioritat dels locals va ser clara durant la primera meitat amb dos gols del capità Ignasi López. El cerdanyolenc va marcar el 2-0 al minut 19 i un minut després va establir el 3-0 aprofitant una falta directa a favor.

En la segona meitat, el Reus Deportiu va retallar tímidament la distància al marcador encertant una falta directa davant la porteria de Gerard 'Ninu' Pérez. Més tard, el porter del Cerdanyola CH va frustrar un altre llençament des del punt de falta directa dels reusencs. L'acumulació de faltes i les sancions van afectar els dos conjunts, però els cerdanyolencs no van aprofitar les jugades a bola aturada per ampliar la golejada, fallant dues faltes directes en el segon temps.

Amb aquesta victòria, l'equip dirigit per Andi Colaianni suma 6 punts -dues victòries i una derrota- i es col·local segon en la classificació del Grup A. Només té per davant el GEiEG, que ha guanyat els tres partits disputats. El pròxim partit el jugaran a Maçanet de la Selva contra el SHUM Acerko el diumenge 24 d'octubre a les 16.15 h.