Vista aèria del Parc tecnològic Vallès i de Cerdanyola. FOTO: Cedida
Vista aèria del Parc tecnològic Vallès i de Cerdanyola. FOTO: Cedida
Oficina al Parc tecnològic Vallès i de Cerdanyola. FOTO: Cedida
Oficina al Parc tecnològic Vallès i de Cerdanyola. FOTO: Cedida
Saleta al Parc tecnològic Vallès i de Cerdanyola. FOTO: Cedida
Saleta al Parc tecnològic Vallès i de Cerdanyola. FOTO: Cedida

PARC TECNOLOGIC DEL VALLES

Centre empresarial de desenvolupament i foment de la tecnologia a Cerdanyola

El Parc Tecnològic del Vallès, fundat l'any 1987 pel CIDEM (Centre d’Innovació i de Desenvolupament Empresarial, actual ACCIÓ) de la Generalitat de Catalunya i pel Consorci de la Zona Franca de Barcelona, és una societat que gestiona l’àrea tecnològica al voltant de Cerdanyola del Vallès. El PTV ofereix serveis per a les empreses que s’hi instal·len i promou la innovació i la recerca tecnològica.

Ofereix espais per a noves empreses o centres de treball, des de sales de coworking a espais industrials, així com a lloguer d’equipaments i sales per a convencions, esdeveniments, reunions i formacions.

A prop de les principals comunicacions

El Parc Tecnològic del Vallès es troba a Cerdanyola del Vallès i el seu centre neuràlgic es troba a l’Avinguda Parc Tecnològic número 3. Disposa d’una bona connexió gràcies a la seva proximitat a l’aeroport de Barcelona, els Ferrocarrils de la Generalitat i Renfe. També s’hi pot arribar en autobús i en transport propi.

Entorn tecnològic

El Parc Tecnològic del Vallès es troba a la comarca del Vallès Occidental, una zona ideal per al desenvolupament industrial i tecnològic gràcies a la seva situació, molt propera a Barcelona, i envoltada d’un entorn natural privilegiat. Separat de Barcelona pel Parc Natural de Collserola, el Parc Tecnològic del Vallès forma part de l’àrea metropolitana de Barcelona, amb més de 3 milions d’habitants.

A la seva rodalia es troben grans centres de coneixement i tecnologia: l’accelerador de partícules Sincrotró Alba, la Universitat Autònoma de Barcelona i la Torre de telecomunicacions de Collserola.

Més informació: www.ptv.cat

Correu electronic: parc@ptv.es

Adreça

AV. PARC TECNOLOGIC, 3  CERDANYOLA

Contacte