Família i negocis mai casen

Crònica teatral del mag i humorista Mag Igor, i del community manager Víctor Cortada

Series capaç de trair la teva pròpia família? I per centenars de milers d'euros? La comèdia Cunyades, representada el 24 de febrer a l'Ateneu, exemplifica que combinar família i diners en un negoci familiar és un disbarat.

El text i la direcció de Ramon Grau teixeix un entramat de situacions absurdes, en què els personatges es veuran atrapats en aquesta teranyina d'embolics que ells mateixos s'han buscat. El reconegut elenc, format per Mónica Pérez, Jordi Ríos, Fermí Fernàndez i Àngels Bassas interpreta l'empresa familiar "Impremta Planas i Fills". Arran de la mort del pare s'iniciarà un conflicte entre dos germans i dues cunyades que serà l'incident desencadenant d'una sèrie d'esbroncades que faran trontollar el negoci.

Una representació en què progressivament es destaparan els secrets més ben guardats de la família, i que mai veuran la fi. Els fills seran dos titelles moguts per les seves esposes, que voldran demostrar qui de les dues té més autoritat en el negoci.

Família desestructurada, cunyades manipuladores i germans badocs que lluiten per mantenir un negoci exitós, és sinònim de comèdia en què el públic no només s'omplirà de rialles, sinó que també veurà que aquestes tragicòmiques disputes familiars existeixen a tot arreu.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.